EDİTÖR'DEN
Prof.Dr. med. A. E. Erdoğan
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
ANKET
EN ÇOK TIKLANANLAR
1
Kanada hükümetinin yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) salgını nedeniyle uyguladıkları kısıtlamalar uygulanmaya başlandı.
2
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: “ Ben cenazede o tarz mesafenin ortadan kalkabileceği bir görüntünün olabileceğini öngörmedim. Öngörmem gerekiyor muydu? Evet, gerekiyordu. Bu benim kusurum. Vatandaşımızdan bu anlamda özür diliyorum.” dedi.
3
Almanya'da ilkokul öğretmenlerinin aşılamalarına bugünden ( 24.02.2021 ) itibaren başlanacağı belirtildi.
4
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Ünal Üstel, ülkede son 24 saatte ( 23.02,2021 )16 yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasının görüldüğünü ve toplam vaka sayısının 3 bin 232'ye yükseldiğini duyurdu.
5
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yaz sezonunda Almanya, Avusturya ve İsviçre’den Türkiye’ye sekiz yeni uçuş bağlantısı sunmaya başlayacağını duyurdu.
- Ana Sayfa
- Haberler
- Sağlık Sektöründe Kadınlarımız
- Röportaj
- Sağlıklı Beslenme
- Reklam Ver
- Site Haritası
www.avrupasaglik.com’da yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü telif hakkı Avrupa Sağlık Dergisi'ne aittir. Yazılı izin alınmadan kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Adres : Avrupa Sağlık Dergisi, Berggasse 13 67269 Grünstadt, Deutschland